top of page
  • Christina Ssempebwa

Fotoclairvoyance

Opdateret: 19. mar.

.. at fange sjælen bag øjnene


Fotoclairvoyance er ikke kun forbeholdt mennesker; det kan også bringe en dybere forståelse af vores firbenede venner. Jeg vil forsøge at forklare hvordan fotoclairvoyance kan bruges til at indfange den unikke sjæl og energi bag vores elskede kæledyrs øjne.


Jeg bruger altid fotografier som det eneste redskab til at få kontakt til kæledyret og det skal her nævnes at jeg både kan skabe kontakt til nulevende og afdøde dyr, hvis blot jeg har nogle billeder.


Efter en dyb meditation hvor jeg har lagt "mig selv" til side og sidder tilbage som en ren kanal, vil jeg begynde at kigge på billederene. Jeg lægger ofte en hånd over det ene billede imens jeg kigger på det andet.

Alt kan opstå i dette øjeblik.

Jeg tager imod hvad der gives til mig. Aura, følelser, tegn, billeder, beskeder osv. Jeg sorterer ikke, men lader alt komme. Derefter er kunsten at kunne få sat ord på mine oplevelser og jeg må indrømme at det danske sprog kan være noget af en begrænsning.

Hvordan vil du beskrive en følelse i maven som er så unik, at du ikke ved hvordan du kan beskrive den?

Efter kontakten til dyret, takker jeg mange gange, både hovedpersonen i clairvoyancen, men også mine åndelige vejledere, guider, skytsengle og afdøde. Jeg lukker ned for kontakten og vender tilbage til "mig selv" igen.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg lukker ned for kontakten igen.. Jeg må indrømme at det ikke altid har været nemt for mig og der var engang hvor jeg havde katten løbende i hælene en hel dag inden jeg fik lukket ordenligt ned..

.. og det kan være hårdt at have "påhæng" når du handler ind eller henter børn.

Men efterhånden er det blevet nemt at "slukke" når jeg er færdig. Jeg går for det meste ud og vasker hænder som det første. Dernæst kommer det an på hvad min intuition siger.. Det kan være en løbetur, rengøring, yoga, oprydning eller havearbejde - bare det er aktivt!


Om jeg efterfølgende kan huske hvad der blev formidlet under en fotoclairvoyance? Absolut ikke! Jeg lader alt ligge hvor det hører til!


Savner du dit afdøde kæledyr? Måske fik du ikke sagt ordentlig farvel?

Har du svært ved at forstå dit kæledyr? Måske er der ændret adfærd?


Med fotoclairvoyance kan jeg tage kontakt til dit kæledyr - også hvis det er taget i forvejen!

Fordi du har læst med på bloggen kan du få 15% rabat på din næste fotoclairvoyance

Oplys rabatkoden BLOG15 ved booking.

Kærligst

Christina Ssempebwa laver fotoclairvoyance


48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page