top of page

Behandlinger

Clairvoyance ved Christina Ssempebwa

Clairvoyance

Fotoclairvoyance ved Christina Ssempebwa

Fotoclairvoyance på dyr

Healing ved Christina Ssempebwa

Healing

Healing sf heste ved Christina Ssempebwa

Healing af heste

Ønsker du at udforske de dybere lag af din sjæl eller din egen personlige udvikling? Måske ønsker du kontakt til dit afdøde kæledyr eller blot at forstå eller hjælpe din hest med forskellige udfordringer der måtte være.
Jeg tilbyder behandlinger, der omfatter clairvoyance, healing, fotoclairvoyance og endda healing af heste. Min mission er at være med til at skabe harmoni og balance i dit og/eller din firbenede vens liv.
 

Clairvoyance
Her har du mulighed for at dykke ned i dybet af dig selv og din rejse. Jeg vil intuitivt lede dig, åbne døre til dybere forståelse og give dig klarhed.

Healing og fjernhealing
​Giv din krop og sjæl den nærende opmærksomhed, de fortjener. Jeg vil altid fokusere på at genoprette energibalancen, uanset dét du kommer med. Ud fra dette kan jeg gå dybere og lade den healende energi hjælpe og støtte dig i eventuelle udfordringer. Alle sessioner er forskellige og tilpasset dig og dit behov.

"Clairvoyance er som at se bag kulisserne af livets teater, hvor hemmelighederne og mulighederne væver sig sammen i en usynlig dans"

Fotoclairvoyance
Dit kæledyr er rejst videre og du har muligheden for at få sagt ordentlig farvel, sende en besked videre eller få en dybere forståelse af dyret og dets liv og tanker. Det er så smukt for mig at være kanal mellem den kærlighed der ofte er mellem menneske og kæledyr.

Healing af heste

Jeg tror på, at heste også kan drage fordel af healing. Healingen kan netop hjælpe med at styrke den generelle velvære, lindre smerter, fremme heling af skader og være med til at støtte en sund forbindelse mellem hest og ejer.

Gå ind og læs mere i de enkelte kategorier. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig her.

Betaling sker ved booking af den enkelte behandling og dette gør sig gældende ved alle behandlinger med mindre andet er aftalt. Aflysning af behandlingen skal ske minimum 24 timer før aftalt tid, hvis beløbet ønskes returneret. Der vil altid være mulighed for blot at aftale nyt tidspunkt, hvis bookningen ikke kan gennemføres.

Clairvoyance i lys indbydende klinik i Sønderborg. Der er også mulighed for clairvoyance online hvis du bor et andet sted i landet.

Healingen foregår i samme lokale i Sønderjylland, men tilbydes ligeledes som en fjernhealing hvor du ikke behøver at være her fysisk.

Healing i Dybbøl
bottom of page