top of page

Jeg bygger bro ...

Når jeg tænker tilbage på mit liv, giver det mig en motivation til at være "brobygger"!

Jeg ønsker, at du føler dig tryg og inspireret til at dykke ind i dig selv, så du kan finde tilbage til dén du er født til at være. 

Jeg vil stå klar med åbne arme, uanset om du er helt ny eller har erfaring indenfor det spirituelle - jeg tager dig i hånden, bygger bro mellem det "normale" og den spirituelle verden og sidst men ikke mindst lader jeg dig gå på opdagelse; en opdagelse ind i dig selv og ind i den uforklarlige verden. 

Er du nysgerrig på min rejse, erfaring, praksis og viden, så besøg bloggen og find ind i mere.

Christina Ssempebwa healer i klinikken i Dybbøl

5 ting om mig

Our Story

Jeg har i mange år bebrejdet omverdenen for at have misforstået mig, men spørgsmålet er, om ikke jeg blot har misforstået mig selv?

At være barn kan være svært, hvis ikke man bliver støttet og guidet i den retning man er skabt til. Men jeg har fundet ud af, at der ikke er nogle der kan "ødelægge" noget i mig. Jeg er den eneste der kan vælge at tage imod. Dog kan jeg mærke at heller intet barn skal bebrejdes for at have taget imod og dermed begyndt at misforstå sig selv... Jeg hørte en gang en klog mand sige "vi skal alle indvikles før vi kan udvikles" - og dette har givet mig ro i sindet og takker nu af hele mit hjerte de mennesker, inklusiv mig selv, der har "misforstået" mig - vi har alle været med til at muliggøre den udviklingsrejse jeg er på.

Kald mig ikke misforstået, kald mig ægte og klar til at vende hjem!

“... Har grædt og grædt og grædt, for det rammer bare perfekt. Af hjertet tak!“
“I en clairvoyance med Christina, føler man sig med det samme tryg, rolig og afslappet ...“
“... Hendes evne til at kommunikere med den åndelige verden er bemærkelsesværdig.
bottom of page