top of page

Hvad siger mine klienter?

Clairvoyance

 

Christina var enestående i sin venlige og professionelle tilgang, og hendes evne til at forklare sin tilgang til den åndelige verden var virkelig imponerende.

Hendes indsigt var beroligende og oplysende og jeg følte mig virkelig set og forstået.

Hendes evne til at kommunikere med den åndelige verden var bemærkelsesværdig. 

Christina er en fantastisk kvinde, der er præcis og direkte i sin formulering, samtidig med at hun er ærlig og kærlig i sin tilgang.

Jeg vil med sikkerhed vende tilbage til Christina da jeg ved, at jeg kan få hjælp til de udfordringer, jeg står overfor, eller få en retning at følge.

Alt i alt var min oplevelse med Christina enestående og jeg vil varmt anbefale hende og hendes rolige sind.

Kvinde, 24 år

Clairvoyance

 

I en clairvoyance ved Christina, føler man sig med det samme tryg, rolig og afslappet - på en måde der fører ens følelser og sanser helt til overfladen, selv for én der ikke normalt viser sine følelser. Mine tårer løb ned af kinderne fra start til slut. Underligt for mig, men meget befriende.

Jeg kunne nikke genkendende til størstedelen af det Christina kom ind på. Den klare besked der blev gentaget flere gange var sand, omend det er lettere sagt end gjort.

Jeg kan klart og varmt anbefale Christina.

Kvinde, 42 år

Healing

 

Det var en meget positiv oplevelse. Christina er rolig, venlig og tillidsvækkende, og man føler sig straks velkommen og taget godt imod.

Healingen var dejlig. Christina har utrolig varme hænder, der blidt sender energi igennem dig. Med øjnene lukket blev alt lyst inde i mig og jeg mærkede kun en følelse af glæde.

Jeg har altid haft en overfladisk vejrtrækning men under healingen begyndte jeg at trække vejret dybt og jævnt, og det har holdt sig siden.

Vil du gøre noget godt for dig selv, så tag imod energi og glæde via healing ved Christina.

Kvinde, 61 år

Fotoclairvoyance

 

Tusind tusind tak! 

Det passer bare spot on! Drengen som du nævner er vores søn. Jeg har grædt og grædt, for det rammer bare perfekt. 

Af hjertet tak!

Ejer af afdød kat

bottom of page